norsktilengelsk.com

Om Michael Wynn

Jeg, Michael Henrik Wynn, ble født i 1973. Gjennom min britiske far fikk jeg tidlig kontakt med angloamerikansk kultur. Senere har jeg tatt hovedfag i britisk litteratur og jobbet som engelsklærer i den videregående skolen. Rundt år 2000 laget jeg blant annet engelsk-læringsportalen www.TheEnglishCollection.com, et forsøk som siden har blitt forlatt. Jeg ble også en aktiv blogger på nettstedene norskfilm.montages.no og historyradio.org (her har jeg også en nettradiosjasjon).

For en del år siden, etter en del arbeid med internett,  skjønte jeg at læreryrket ikke passet for meg, og jeg begynte å ta strøjobber som språkvasker og oversetter av engelske fagartikler. Selv om mange akademikere mener at de er flinke i engelsk er det alltid en trygghet i å få artiklene gjennomlest av noen andre med et sikkert språkøre. I løpet av årene har jeg hjulpet forskere og skribenter på alle nivå i forberedelsesfasen til publisering av artikler.

Jeg har hovedsaklig jobbet med artikler innen psykologi og samfunnsmedisin, men tar selvsagt andre jobber. Jeg har utvidet og uttømmende politiattest (fra august 2019) for de som krever det, men jeg fraråder alle å sende pasientopplysninger eller lignende til oversetting over nett.

Lytt til nettradioen hvor jeg er redaktør (skru ned volumet før du begynner)